4 Poter på Jorden, Askja, Pupstar

Min lille pup bliver stor…

Jeg kan slet ikke forstå at det snart er 11 måneder siden at vi tog imod den fantastiske trekløver! Og alligevel er de som om at de altid har været der.. Askja er en fantastisk lille sjæl, hun er den sødeste, sjoveste og smukkeste Visna og Imi pige.
I sidste uge havde vi besøg af noget familie, og de to tøser rendte rundt ude i haven – og ud af ingenting siger vores ene gæst “Nu kan jeg se hvorfor I gerne ville have nr 2!”. Det er helt ubeskriveligt det vi oplever mellem Visna og Askja – det er ren lykke. Visna besidder en stor mængde tålmodighed, og Askja får lov til næsten hvad som helst når det gælder Visna. Nogen gange må vi sige slut, nu skal din mor have en pause.. Og alligevel render Visna straks tilbage til Askja for at få mere. De er uadskillelige de to.

Askja er blevet stor – faktisk alt alt for hurtigt! Og alligevel er hun stadig en lille bitte unghund. Min lille bitte pige. Hun er en fantastisk makker – hun er super dygtig og lærenem. Hun vil rigtig gerne, og hun vil rigtig gerne hende og mig. Pt er vi ikke nået så langt med lydigheden endnu, men hun får den tid hun skal bruge og vi skal nok nå vores mål.. Tilgengæld er hun en lille superstjerne når det gælder udstilling. Jeg er 100% sikker på at hendes fine resultater også omhandler den stabile lydighedstræning vi har haft siden hun var 3 måneder. Uden den motivationsgivende træning havde hun ikke kunne stå så fantastisk som hun gør, bevæge sig så ubesværet rundt på banen, eller følt den samhørighed med mig.
Så mens vi venter og træner op til vores lydighedsprøver, forhåbentlig i 2018, så hygger vi os lidt med udstillingerne.
Det er tydeligt for mig hvad en god grunduddannelse af hunden kan føre til – Askjas videre uddannelse er så meget “lettere” med den rigtige grundtræning og motivation hun har fået som hvalp.

Jeg glæder mig til mange flere timer sammen med Askja og Visna. Og forhåbentlig bliver jeg bedre til at skrive om det fremadrettet!

På gensyn til vi ses igen…
/Louise