4 Poter på Jorden, Visna, Vores Blog, Vores lille vaps

MBU og 3. løbetid…

Det er slet ikke til at forstå at tiden er gået så hurtigt!
Der er sket rigtig mange ting de sidste par måneder – blandt andet har vores smukke vaps nu været i sin 3. løbetid! Hvis man synes at 1. og 2. løbetid ændrer sin vaps så bare vent til 3.! Under selve løbetiden var hun meget “pjevset”. Hun var mere kontakt søgende end normalt, hun havde brug for mere støtte i nogle ting, men efterfølgende er hun blevet meget mere voksen i sit hoved. Den lille legesyge hvalp vil aldrig helt forsvinde fra hende – det er jeg ret sikker på, men der går længere og længere tid imellem hendes behov for lige at rende rundt med et pivedyr i munden. Hun er begyndt at betragte verden på en ny måde – hun sidder/ligger ofte i haven og stille og roligt nyder hun sit “prinsesse-dømme”.. men ak – for skulle der komme en fugl eller kat dumpende ned i hendes have så skal hun nok fluks fortælle dem at de hører til på den anden side af hegnet!

Vores lækre pige har også været til UHM/MBU.. Hun var dog noget mærket af sin højløbskhed på dagen – men til trods for det så fik hun en skøn beskrivelse.
Hun følger ikke ønskeprofilen for en IF’er, men for mig betyder det mest at min hun kan afreagere og komme videre efter en dårlig oplevelse – Og det kan min hund bestemt.
I flere momenter fik hun sig en overraskelse – men hendes måde at vende tilbage og stille sig ovenpå tingene på var fantastisk.

Om en uge står den så på HD foto af hendes små fine hofter. Jeg er YDERST spændt på resultatet, som jo bliver altafgørende for om vi får lov til at bringe hendes gode gener videre i den islandske fårehunde avl…..