4 Poter på Jorden, Hundefamilie, Udstilling, Visna, Vores lille vaps

Året sidste udstilling….

… Blev i Årslev til årets juleudstilling i Islandsk Fårehunde klub!

Vi har de sidste to gange valgt at stille op i Mellem-klasse tæve – med vores søde vaps som kun lige er blevet 16 måneder.. Og jeg synes hun gør det rigtig godt..

I dag blev det til Excellent 4, og hendes udtalelse finder jeg rigtig fin op positiv:

“Hoved med bra proportioner noget runde ogon, bra oron, bra hals spænder noget i lænden men med acceptabelt kors. Kraftigt bröstkorg, som forstærkes af mycket højt hull, gode vinklar frem og bak, bra benstammer og tassar, tillräckligt steg længd, och parrallel och ret stelt, tillräckligt stabil”

Forsøgt oversat til dansk:
Hoved med gode proportioner noget runde øjne, gode ører, god hals spænder noget i lænden, men med acceptabel kors. Kraftig bryst, hvilket forstærkes af meget sul, gode vinkler for og batteri, god benstammer og poter, tilstrækkelig skridt højde og parallel og ret stive, tilstrækkelig stabil”