4 Poter på Jorden, Hasselvej 45, IF, Visna, Vores lille vaps

Ventetiden…

DK133642013Det er længe siden der har været nyt herinde. Mest af alt fordi jeg har haft mere end rigtig travlt! Men nu er der endelig tid til at puste lidt ud og finde overskuddet frem igen.

Visna har igennem det sidste stykke tid ændret sig en smule mentalt – hun er blevet mere opmærksomhedskrævende og kontaktsøgende, hun skælder mere ud – både os og fuglene får en ekstra tur i øjeblikket. Vi tror og håber på at det er et tegn på at hun snart er på vej i løbetid – ventetiden føles uendelig lang. Det ville være meget lettere hvis der var en fast dato på. Men i forhold til min uddannelse som mikrobiolog ved jeg om nogle at biologien går sin egen gang – og levende væsner kan man ikke rigtig regne med opfører sig som man ønsker. Men vi håber og tror nu stadig på at tiden nærmer sig.

Indtil da får hun ekstra mange kysser og krammer og alt den støtte hun har brug for.